Doprava zdarma nad 1000 Kč
NABÍDKA
Barevné pigmenty

Effect Pigment – NEON – 31 BRIGHT RED, 2ml

Barevný pigment do gelu s neonovým efektem - jasně červená.

91 Kč s DPH

Upozornit mne, až bude k dispozici


Neonově barevný pigment vytváří jedinečný efekt v závislosti na barevném podkladu. Jinak vypadá na bílém, červeném, zeleném nebo čirém podkladu. Jeho využití je všestranné. Je možné ho použít na různé materiály (gel, lak, gel lak, akryl) a techniky. Je vhodný k vytvoření zářicího zdobení, neonového efektu nebo k vytvoření vlastního odstínu. 

Návod k použití NEONOVÉHO EFEKTU:

Na vymodelovaný nehet naneste barevný gel, gel lak či vrchní top coat a vytvrďte v UV nebo LED lampě. Pomocí štětce naneste pigment na nehet a vytvořte požadovaný efekt. Naneste jednu vrstvu vrchního UV/LED gelu a vytvrďte v UV lampě 2 minuty nebo v LED lampě 30 vteřin. Pro delší trvanlivost a účinnost efektu doporučujeme vrchní vrstvu lehce zmatnit pěnovým pilníkem a aplikovat ještě jednu vrstvu vrchního UV gelu a vytvrdit v UV lampě.

Návod k použití - VLASTNÍ BAREVNÝ GEL:

Na čistou plastovou paletku přidejte malé množství požadovaného gelu a pomalu přimíchávejte pigment, dokud nedosáhnete požadovaného odstínu. S vámi vytvořeným gelem pracujte stejně jako při klasické modeláži barevným gelem a zafixujte vrchním UV gelem.

Objem balení: 2ml