Doprava zdarma nad 1000 Kč
NABÍDKA
Odstraňovače

Hybrid Remover Universal, 100ml

Profesionální hybrid remover s ricinovým olejem k odstranění gel lakového systému, one stepů, bází, air gelů a lakového systému.

131 Kč s DPH


Profesionální hybrid remover s ricinovým olejem k odstranění gel lakového systému, one stepů, bází, air gelů a lakového systému.

Doba odstranění:

  • lakový systém - ihned
  • 20-TOXICITY gel lakový systém 10+ minut
  • gel lakový systém 15 minut
  • one step / Rocklac 5+ minut
  • air gel ihned
  • báze 15+ minut

ODSTRANĚNÍ GEL LAKOVÝCH SYSTÉMŮ

1.Obruste nebo odpilujte vrchní vrstvu materiálu.
2. Pak každý nehet zabalte do remover fólií namočených v Remover-u (ENII Remover 97% obsahuje velmi ošetřující ricinový olej s anti-aging účinkem).
3. Ujistěte se, že tampón ve fólii pokryl celý povrch nehtu a kontakt je pevný.
4. Fólie k nehtům pečlivě přitlačte a zvláštní pozornost věnujte nehtovým valům.
5. Aplikuje na všechny nehty a nechte působit minimálně 10 min. Doba odstranění může trvat při správném postupu práce jen 10 min, ale záleží na mnoha faktorech: použití přilnávače nebo dehydrátoru, tloušťka jednotlivých vrstev, míra narušení vrchní vrstvy, slabost a lámavost nehtů.
6. Na nehtech začneme pociťovat jemné teplo.
7. Odstraňte fólii a použijte pomerančové dřívko na odstranění materiálu, který se zvedl od nehtu.
8. Pokud je odstranění těžké, znovu zabalte nehty do fólie na dalších 5 min. Je možné, že nehet neměl dostatečné teplo nebo je tenký a zničený a přilnavost materiálu byla tedy silnější.
9. Po odstranění materiálu můžete ještě nehet jemně přepilovat bufferem a setřít buničinovým tampónem namočeným v Remover-u.
10. Pokud nepostupujeme dál, tedy k aplikaci dalšího gel lakového systému (před nímž by bylo třeba nehet odmastit čističem), pokračujeme s aplikací olejíčku nebo výživného séra na kutikuly a nehtové plochy s masáží.

Objem balení: 100ml
Foto je ilustrační.