Doprava zdarma nad 1000 Kč
NABÍDKA
Sady na starostivost o ruce

Sada na péči o ruce, 150ml+75ml

Sada na péči o ruce v dárkové tašce, 150m+75ml.

380 Kč s DPH

Pozor: Poslední kusy na skladu!


Sada na péči o ruce v dárkové tašce se skládá z hedvádní pasty na peeling rukou a olejového séra. Toto elegantní DUO v barvě růžového zlata se postará o vaše ruce a nehty. Hedvábní pasta na ruce Scrub (150 ml) ve formě hedvábní peelingové pasty na ruce, díky obsahu složek jako jemné krystaly cukru, bambucké máslo a zelený olivový olej, jemně exfoliuje odumřelé buňky pokožky a zajišťuje správný krvný oběh. Obnovuje mladistvý lesk a krásný tón pokožky rukou, díky čemu je hebká, pružná a dobře vyživená. Produkt navíc obsahuje hydrolyzované hedvábí, které vyhlazuje pokožku, panthenol, který zklidňuje podráždění a zčervenání, a vitamín E, který má antioxidační vlastnosti. Květinová a ovocná vůně navíc doplní váš rituál péče o ruce.

 

Návod k použití:
Naneste peeling na mírně vlhkou pokožku rukou a pak prsty jemně vmasírujte peeling do pokožky rukou. Opláchněte vlažnou vodou. Doporučuje se používat 1-2krát týdně.
Olejové sérum na ruce a nehty je víceúčelové sérum na ruce, které díky svému bohatému obsahu poskytuje hebkost a zdravý vzhled pokožky rukou. Hroznový olej, arganový olej, zelený olivový olej, a sojový olej obsažený v produktu mají zvlhčovací, zjemňující a vyhlazující vlastnosti. Výrobek je určen nejen na suchou, ochablou pokožku, ale i na pokožku, která je vystavena nepříznivým vnějším faktorům, jako jsou silné mrazy, silný vítr a silné sluneční světlo. Jemná a lehká konzistence zajišťuje pocit pohodlí bez zanechání lepkavých a mastných rukou. Balení je vybaveno pohodlnou pipetou, která umožňuje přesnou aplikaci séra.


Objem balení: 150ml+75ml
Foto je ilustrační.