Doprava zdarma nad 1000 Kč
NABÍDKA
Dezinfekce

Desderman Pure – Tekutý dezinfekční přípravek s alkoholem, 500ml

Tekutý přípravek na dezinfekci rukou s obsahem alkoholu.

301 Kč s DPH


Tekutý dezinfekční prostředek na bázi etanolu s obsahem alkoholu je určený na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou. Je účinný na široké spektrum bakterií a virů. Díky speciálním kosmetickým přísadám chrání, zvláčňuje a vyživuje pokožku. Zanechává pocit jemné a pružné pokožky. Neobsahuje žádná barviva a parfémy, proto je vhodný i pro citlivou pokožku. Dermatologicky testováno.
Používejte  biocidy  bezpečným  způsobem. Před  použitím si vždy pročtěte etiketu a informace o výrobku.
 

Informace o výrobku:
Kapalný alkoholový dezinfekční přípravek na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou.
Obsah účinných složek ve 100g přípravku: 78,2g etanol (96%v/v) (EC 200-578-6), 0,1g bifenyl-2-ol (EC 201-993-5)
Návod na použití: Přípravek se neředí, aplikuje se na suché umyté ruce. Aplikujte na ruce dostatečné množství přípravku a vtírejte ho do pokožky rukou tak, aby byla všechna místa na rukou mokrá po stanovenou dobu expozice.
Účinnost: baktericidní, fungicidní, virucidní, mykobaktericidní.
Hygienická dezinfekce rukou (EN1500): 3ml koncentrátu Desderman Pure po dobu 30 sekund.
Chirurgická dezinfekce rukou (EN12791): Dostatečné množství koncentrátu Desderman Pure po dobu 90 sekund (1,5min) vmasírovat do rukou a předloktí.
UPOZORNĚNÍ: Jen na profesionální použití.
Nepoužívat na sliznice, do otevřených ran, do očí a v jejich blízkosti. Použití termoelektrických přístrojů až po dokonalém zaschnutí přípravku.
NEBEZPEČÍ: H225 Velmi hořlavá kapalina a páry. H319 Způsobuje vážné podráždění očí. P210 Uchovávejte mimo dosah tepla, horkých povrchů, jisker, otevřeného ohně a jiných zdrojů hoření. Nekuřte.
P305+P351+P338 PO ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut je opatrně vyplachujte vodou. Pokud používáte kontaktní čočky a je to možné, odstraňte je. Pokračujte ve vyplachování. P403+P233 Uchovávejte na dobře větraném místě. Nádobu uchovávejte těsně zavřenou. P501 Zneškodněte obsah/nádobu v zařízení schváleném pro likvidaci odpadů.
První pomoc: Při požití: Pokud je to možné, zabraňte zvracení a okamžitě vyhledejte lekářskou pomoc.
Skladování: Skladujte v původním uzavřeném obalu při pokojové teplotě. Chraňte před mrazem, teplem a slunečním světlem.
Pokyny na bezpečné zneškodnění výrobku a jeho obalu: Obal recyklujte až po jeho dokonalém vyprázdnění. Zbytky náplně zlikvidujte v souladu s EWC 07 06 04. Zákaz opakovaného použití obalu.

Objem balení: 500ml