Doprava zdarma nad 1000 Kč
NABÍDKA
Japonské manikúry

P.Shine japonská manikúra, velká sada + 3 oleje na nehty ZADARMO

Péče o přírodní nehty - japonská manikúra, sada.

1 180 Kč s DPH

Pozor: Poslední kusy na skladu!


P.Shine je originál v péči o přírodní nehty. Je vhodný pro většinu nehtových skupin - roztřepené, lámavé i nerostoucí nehty. Protože principem této techniky je leštění nehtů, P.Shine není vhodný pro příliš tenké nehty. Kúra podporuje prokrvení a růst nehtů. Musí se pravidelně doplňovat každých 14 dní. Hlavními složkami je včelí pyl a křemičitá hlinka, které se nanáší na nehty speciální leštičkou a zalešťují se. Na povrchu nehtů se vytvoří ochranná vrstva, která nehty vyživuje. Rozdíl je viditelný hned po první aplikaci - nehty získají velmi vysoký lesk. 

POSTUP

1. Před aplikací kúry je potřeba nehty odlakovat a vydezinfikovat. Růžovou stranou P.Shine pilníku se vyhlazuje povrch nehtů. Takto se odstraní jejich přírodní lesk - nehty mají být úplně vybělené. Zelenou stranou se upraví tvar nehtů

2. Špachtličkou se nanese nepatrné množství pasty na celou plochu zelené jelenicové leštičky. Jednosměrnými tahy se přeleští nehty až do vysokého lesku.

3. Stejným způsobem se postupuje při aplikaci pudru. Špachtličkou se nanese nepatrné množství pudru na celou plochu růžové jelenicové leštičky. Nehty se doleští jednosměrnými tahy.

DOPORUČENÍ

Pokud má klientka ztenčené nehty, nemají se vyhlazovat - stačí nanést pastu a pudr. Tato rada se týká i dětských nehtů.

Od druhé aplikace kúry je potřeba konečné nanášení pudru opakovat dvakrát až třikrát týdně. Nanášení pasty je vhodné opakovat dvakrát až třikrát měsíčně, vždy před konečným doleštěním pudrem.

Při odrostu nehtů je potřeba vyhlazovat jen novou část nehtů, kam se nanáší pasta. Pudr na doleštění se nanese už na celou plochu nehtů. Pokud nebyl P.Shine delší dobu aplikovaný, je nutné zopakovat všechny tři základní kroky a pastu s pudrem nanést na celý nehet.

Pokud nebyly nehty udržované dlouhou dobu, jsou rozdvojené a zničené, výrobce kúry doporučuje nelakovat a nenanášet P.Shine po dobu nasledujících třech měsíců. Ruce je potřeba zregenerovat každodenní masáží za pomoci krému na nehtové lůžko a ruce. Jakmile jsou nehty v pořádku, může se začít s aplikací P.Shine. 

Obsah sady: 

1x pasta 8g,

1x pudr 5g, 

1x zelená jelenicová leštička, 

1x jelenicová hadřička,

1x růžová jelenicová leštička, 

3x růžovo-zelený pilník, 

1x špachtlička na nanášení pasty a pudru na leštičku.

 

SUPER AKCE!!!
3 VOŇAVÉ OLEJE ZADARMO!
PINEAPPLE PINK, ALMOND, LEMON

 

 Cena je za sadu.